28. märts 2007

Jalgrattaga tööle

Lugesin, et Tallinna Linnavalitsus tahab keelata hübriidautodele tasuta parkimise võimaluse. Ei noh tore ... aga pakkuge välja siis alternatiive. Mina arvan et paljud nn kontorirotid võiksid käia tööle rattaga ... no need, kellel ei ole tööle rohkem kui 5-6 km.

Aga oh häda meie kontormajade haldajad on selle võimaluse hoopis arvestamata jätnud. Seega kutsungi Tallinna Linnavalitsust üles tegema seaduse, mis kohustab kontormajadel ühe ruumi eraldama jalgrataste tarvis, kuna väljas ei ole eriti lahe oma kallist ratast hoida ... eriti kui veel mingi narkar võib tahta lõbusõitu sellega teha.

Niisiis KALLIS TALLINNA LINNAVALITSUS lõpetage numbrites elamast ja hakake midagi ka inimestele tegema !!!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mina ei saa Tondilt Nõmmele tööle sõita, sest Pärnu maanteel puudub jalgrattatee ning põhiteel sõita on liiga kitsas ja ohtlik.

And Denial is not just a river in Egypt ;)

Reijo - Teeme Maailma Paremaks ütles ...

Emm ... Sa saad sõita mööda vabaduse puiesteed, mis on täielikult jalgratta teega kaetud. Samuti saab sõita edukalt vasakul pool oleval kõnniteel kuni viaduktini, kui algab jalgratta tee;)

Nõmme pisikestel tänavatel on küll juba lust sõita :D Eriti hea on vaadata kuidas aotojuhid kõik sulle seljataha jäävad.